Lever på nudlar och vatten

Livet som fattig student
Jag har aldrig riktigt trott på att man lever på knäckebröd och nudlar som student. Men det är ju faktiskt sant! Det slog mig hårt i huvudet nu när jag var nere på ICA och la upp mina ramen nudlar på bandet. Det är ju verkligen en stående ingrediens i mitt skafferi nu för tiden. Och jag känner att det är ett vinnande koncept - både billigt och så så gott! 
När jag och min bästa kompis reste runt i Asien precis efter studenten så bodde vi på Bali i två månader. Och eftersom att detta var i mitten av vår resa så ville vi spara lite pengar på att inte gå ut och äta varje dag, så vi började köpa nudlar. Detta var det enda vi kunde laga eftersom att vi inte hade något kök i lägenheten vi bodde i utan bara en liten liten kyl och en vattenkokare. Om vi var riktigt lyxiga så lånade vi grannens spis och stekte ägg som vi hade till. Man kan lugnt säga att vi blev proffs på att göra nudlar! Vi kom på dom bästa knepen och trixen för att få dom så goda och smakrika som möjligt. 

Efter dom månaderna kunde vi dock inte ens kolla på nudlar eller känna lukten av Mig Goreng på säkert två år. Men sen letade dom små nudlarna på något sätt sig in i mitt liv igen! Dock klarar jag inte av smaken av goreng igen, säkert någonsin. Så nu gör jag mer thaismak på dom! Älskar! Skulle i stunden vilja säga att jag kan äta det i resten av mitt långa liv. Men sen inser jag ju också att av egen erfarenhet så vet jag ju med mig att det aldrig någonsin skulle kunna hända, snart kommer jag inte att kunna kolla på nudlar igen på ett tag!